Ідеальна нарізка капусти для Коул-слоу – простий гайд

нарізка коул слоу

Правильна нарізка капусти – запорука смачного та ніжного салату Коул-слоу. Якщо капуста буде нарізана занадто товсто, салат втратить свою легкість і хрусткість. Дотримуйтесь цієї простої покрокової інструкції, щоб швидко підготувати капусту і зробити ідеальну тонку соломку для класичного американського салату.

Салат Коул-слоу – Простий та смачний рецепт американської класики

Як нарізати капусту для салату Коул-слоу?

1. Видаліть верхні листки
Зніміть пошкоджені або грубі верхні листки капусти.

2. Розріжте качан навпіл
Поставте капусту на обробну дошку і розріжте її навпіл, а потім ще раз навпіл, щоб вийшли четвертинки.

3. Виріжте качан
З кожної частини зріжте твердий качан, щоб залишились лише ніжні листки.

4. Наріжте тонкою соломкою

  • Використовуйте гострий ніж або шатківницю.
  • Нарізайте капусту якомога тонше, щоб вона була ніжною та добре просочилася соусом.

5. Помніть руками (за бажанням)
Якщо хочете зробити капусту м’якшою, злегка помніть її руками з дрібкою солі, але для класичного Коул-слоу це не обов’язково.

Головна » Поради » Ідеальна нарізка капусти для Коул-слоу – простий гайд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ще

Головна » Поради » Ідеальна нарізка капусти для Коул-слоу – простий гайд